Samsung Galaxy S2 scherm reparatie (Zwart)

Reparatietijd: 30 minuten

Het defecte Samsung Galaxy S2 – Advance scherm wordt snel en professioneel vervangen door een volledig originele scherm. De complete display-unit bestaat uit: LCD en touchscreen, frame, chomen rand en homeknop. Technisch gezien is het helaas niet mogelijk om het glas afzonderlijk van het LCD te vervangen. Na de reparatie krijgt u 4 maanden garantie en een officiële nota.

Prijs: € 129,-
Inclusief onderdeel, montage en BTW

Samsung Galaxy S2 scherm reparatie (Wit)

Reparatietijd: 30 minuten

Het defecte Samsung Galaxy S2 – Advance scherm wordt snel en professioneel vervangen door een volledig originele Galaxy S2 scherm. De complete display-unit bestaat uit: LCD en touchscreen, frame, chomen rand en homeknop. Technisch gezien is het helaas niet mogelijk om het glas afzonderlijk van het LCD te vervangen. Na de reparatie krijgt u 4 maanden garantie en een officiële nota.

Prijs: € 129,-
Inclusief onderdeel, montage en BTW

Samsung Galaxy S2 waterschade reparatie

Reparatietijd: 2 dagen

Als de Samsung Galaxy S2 in contact is gekomen met vocht dan kunnen wij in 40% van de situaties het toestel weer herstellen. Het is belangrijk om de Galaxy S2 met waterschade zo snel mogelijk te laten repareren. Laat uw Galaxy S2 chemisch reinigen door de waterschade reparatie service van PhoneFix.nl.

Prijs: € 29,-
Inclusief onderdeel, montage en BTW