Galaxy S6 Edge scherm/glas reparatie

Reparatietijd: 30 minuten

Bij de Samsung Galaxy S6 Edge(G925F) wordt het scherm als geheel vervangen. Het originele display wordt geleverd door Samsung NL en wordt snel en vakkundig gemonteerd. Alle kleuren beschikbaar!

Klachten:
– gebarsten glas
– strepen op beeldscherm
– touchfunctie werkt niet naar behoren
– geen beeld/zwart scherm

Prijs: € 199,-
Inclusief onderdeel, montage en BTW

Galaxy S6 Edge achterkant vervangen

Reparatietijd: 30 minuten

De Samsung Galaxy S6 Edge heeft een glazen achterkant (backcover). Is dit gebroken of gebarsten? Het apparaat is kwetsbaar tegen vocht of vuil van buitenaf.  Kom naar de PhoneFix vestiging om dit direct te laten vervangen. Alle kleuren beschikbaar.

Prijs: 65,-
Inclusief onderdeel, montage en BTW

Galaxy S6 Edge waterschade reparatie

Reparatietijd: 1 werkdag

Is uw Samsung Galaxy S6 Edge in contact geweest met vloeistof? Dit is erg vervelend en komt helaas vaak voor. De Galaxy S6 Edge met water of vochtschade moet direct worden behandeld door een specialist. De monteurs van PhoneFix  hebben veel ervaring in reparatie van vochtschade, met een slagingspercentage van 60 tot 80%. Via ons kunt u de schade eventueel claimen bij uw verzekeraar.

Prijs: € 39,-
Inclusief onderdeel, montage en BTW

Galaxy S6 Edge camera glasplaatje vervangen

Reparatietijd: 30 minuten

Zitten er barstjes in het glasplaatje voor uw camera of is hij zelfs helemaal kapot? Dit kan zeer vervelend zijn omdat er krassen en strepen op uw foto’s kunnen staan. Dit is een redelijk eenvoudige ingreep, maak nu een afspraak!

Prijs: €45,-
Inclusief onderdeel, montage en BTW