Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene informatie Reparaties en Verzendingen

Hieronder vindt u informatie over onze reparatie service en voorwaarden. Leest u de onderstaande informatie goed door alvorens u het service formulier invult en overgaat tot verzending van het apparaat.

Service informatie

Zodra het toestel door ons is ontvangen beginnen wij direct aan de reparatie. Reparaties op afspraak worden direct uitgevoerd. Bij verzendingen duurt de reparatie en retourzending van uw toestel ongeveer 2 werkdagen, mits de onderdelen bij ons op voorraad zijn. Als het probleem niet duidelijk is dan kan het enkele dagen langer duren. Gebruik het verzendformulier enkel voor het versturen van uw apparaat. PhoneFix bewaart uw apparaat maximaal zes maanden. U dient binnen deze termijn uw apparaat op te halen. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: info@phonefix.nl.

Betaalwijze

Als de reparatiewerkzaamheden succesvol zijn afgerond ontvangt u van Phonefix.nl een factuur per e-mail om de betaling af te ronden. Dit kan met internetbankieren of via iDeal. Zodra de betaling door ons is ontvangen wordt het apparaat direct naar u verstuurd.

Verzendinformatie

Voor het verzenden van goederen maken wij gebruik van PostNL. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de heen- en retourzending. Om beschadiging te voorkomen is het van belang uw zending goed te verpakken. Wij adviseren u het toestel aangetekend en/of verzekerd te versturen. PhoneFix.nl stuurt uw toestel altijd verzekerd  retour met PostNL (€11.90,-). Stuur aub geen accessoires, zoals hoesjes, tasjes etc. mee. De batterij dient u wel mee te sturen.

Garantie

U krijgt zes maanden garantie op de functionaliteit van het gerepareerde onderdeel. De garantie geldt niet wanneer de klachten over een uitgevoerde reparatie komen door: – Eerdere schade, zoals val- of waterschade; – Softwarematige toepassingen (zoals jailbreaken); – Externe omstandigheden (vallen, waterinloop, blikseminslag, etc) – Doordat u zelf heeft geprobeerd de klachten te herstellen. Een terugkeerde klacht is niet per definitie eenzelfde technisch defect. Software reparaties en reparaties die betrekking hebben op waterschade vallen niet onder deze garantie.

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice