Over ons

Met veel enthousiasme voeren wij dagelijks professionele reparaties uit aan smartphones en tablets. De initiatiefnemers zijn ervaren professionals met jarenlange ervaring in de telecombranche. Bij PhoneFix.nl in Rotterdam is de drempel laag en ligt de lat hoog: een professioneel, flexibel en vertrouwd reparatiecentrum met uitstekende service en kwaliteit. Onze kernwaarden zijn: duidelijkheid, innovatief, gastvrij, klantvriendelijk.  Om de kwaliteit te waarborgen gebruiken wij alleen originele- en kwaliteitsonderdelen.

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken en staat centraal in het dagelijkse gebruik.  Bij een schade of defect aan u apparaat bieden wij hoge snelheid, kwaliteit en service! Of het nu gaat om reparatie van een oud of een nieuw toestel. Bij PhoneFix.nl bent u aan het juiste adres. In de meeste gevallen kunt u, wanneer u langs komt op ons professionele reparatiecentrum, onder genot van een kopje koffie wachten, terwijl wij de reparatie uitvoeren.

PhoneFix.nl is telefonisch of via mail direct bereikbaar en het kantoor is zes dagen per week open, ook zonderafspraak. 80% van alle voorkomende reparaties zijn binnen 30 minuten gerepareerd. Opsturen of ophaal- en brengservice is mogelijk. Ook dan heeft u uw apparaat weer zeer snel in gebruik.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

PhoneFix.nl probeert haar steentje bij te dragen als het gaat om groen ondernemen. Defecte onderdelen worden gescheiden en indien mogelijk gerecycled. Tevens versturen wij 99% van onze facturen digitaal.

Zakelijk

Wij begrijpen als geen ander het belang van continuïteit voor een organisatie. De bereikbaarheid van werknemers is essentieel. Ook weten wij hoe omslachtig en duur het reparatieprocedure via de provider of producent is. PhoneFix.nl hanteert zeer snelle doorlooptijden van reparaties en kan daarom zeker iets voor u betekenen.