Huawei P10 Lite reparatie

Huawei P10 Lite reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw Huawei P10 Lite reparatie laten uitvoeren. Onze getrainde en ervaren monteurs helpen u direct met de juiste Huawei P10 Lite reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de Huawei P10 Lite kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel en ons garantietermijn is toonaangevend. U krijgt 1 jaar garantie op de Huawei P10 Lite reparatie. Laat de Huawei P10 Lite vandaag nog repareren door onze experts. Maak nu een afspraak of kom langs in onze shop.

Huawei P10 Lite reparatie tarieven:

 

Bij de Huawei P10 Lite wordt het scherm als geheel vervangen. Complete lcd & digitizer. Hierbij wordt ook het frame, de hoeken en zijkanten vervangen. Het originele display wordt snel en vakkundig gemonteerd.
Gaat je Huawei P10 Lite batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Deze reparatie kunt u gerust overlaten aan PhoneFix. Er wordt altijd gebruik gemaakt van een originele Huawei batterij.
Heeft u een ander defect aan de Huawei P10 Lite. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Wij bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

 

Huawei P10 Lite reparatie

Is uw Huawei P10 Lite stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks Huawei’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een Huawei P10 Lite scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw Huawei P10 Lite lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de Huawei P10 Lite reparatie. Neem contact met ons op en laat uw Huawei P10 Lite direct repareren.

Huawei P10 Lite scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de Huawei P10 Lite of problemen met het LCD scherm? Voor een Huawei P10 Lite scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw Huawei P10 Lite vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u Huawei P10 Lite scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.

Reparaties: , , , ,

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice