iPad Mini 6 reparatie

Apple iPad Mini 6 reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iPad reparatie laten uitvoeren. Onze ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iPad Mini 5 reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het glas van de iPad kunnen we dit herstellen in 60 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel (tenzij anders vermeld). Daarnaast geven we 12 maanden garantie op reparaties en producten.  Maak nu een afspraak of breng een bezoek naar onze repair shop.

iPad Mini 6 reparatie tarieven:

 

 

Werkt het display van uw iPad Mini niet meer? Zitten er strepen of inktvlekken op het scherm van de iPad Mini? Het LCD scherm is kapot. Wij vervangen het display van uw iPad snel en professioneel. Klaar terwijl u wacht!
Een defecte batterij kan zorgen voor uiteenlopende problemen. De iPad Mini kan zeer snel leeg lopen, niet opladen of spontaan uitvallen/resetten. Wij kunnen de slechte accu direct voor uw vervangen.
Laadt uw iPad Mini niet meer op? Wordt de iPad Mini niet meer herkend door de computer? Het oplaadpunt moet worden vervangen. Deze reparatie wordt uitgevoerd met de nieuwste soldeertechnieken. Maak nu een afspraak.
Wij repareren praktisch alle mankementen aan uw iPad, bel ons voor meer informatie!

 

 

iPad Mini 6 reparatie

Is uw iPad Mini 6 stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks Apple iPads voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPad scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw apparaat lossen we binnen 120 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de  reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPad direct repareren.

 

iPad Mini 6 glas vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPad of problemen met het LCD scherm? Voor een iPad scherm of accu reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw Apple iPad vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat uw iPad touchscreen glas, snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice