Samsung Galaxy A8 2018 reparatie

Hieronder vindt u de Samsung Galaxy A8 2018 reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle Samsung Galaxy A8 2018 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen.De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 24 maanden. Staat uw Samsung Galaxy A8 2018 reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Scherm reparatie voor de Samsung Galaxy A8 2018 (SM-A530F). Bij glasschade en lcd problemen. Het originele display wordt geleverd door Samsung en wordt snel en vakkundig gemonteerd. Inclusief 24 maanden garantie.
Bij glasschade aan de achterzijde is de Samsung smartphone kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. PhoneFix monteert vakkundig een origineel achterkant. Uw Samsung is weer grotendeels stof- en waterdicht.
Gaat je Samsung Galaxy A8 2018 batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een originele Samsung batterij. Na de reparatie zal de Samsung weer optimaal functioneren.
Is het oplaadpunt van de Galaxy A8 2018 stuk? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Bij problemen met de selfie camera kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Bij problemen met uw backcamera kunnen we een nieuwe originele camera plaatsen in de Galaxy A8 2018. inclusief 24 maanden garantie.
Heeft u een ander defect aan de Samsung Galaxy A8 2018? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice