Home » Macbook Pro » MacBook Pro A2485 16 inch reparatie

MacBook Pro A2485 16 inch reparatie

MacBook Pro A2485 reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw Macbook reparatie laten uitvoeren. Onze ervaren monteurs helpen u direct met de juiste MacBook Pro A2485 reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het glas van de Macbook kunnen we dit herstellen in 60 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel (tenzij anders vermeld). Daarnaast geven we 12 maanden garantie op reparaties en producten.  Maak nu een afspraak of breng een bezoek naar onze repair shop.

MacBook Pro A2485 reparatie

Is uw Macbook stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks Macbook’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een Macbook scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw apparaat lossen we binnen 120 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de  reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPad direct repareren.

 

MacBook Pro A2485 glas vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de Macbook of problemen met het LCD scherm? Voor een Macbook scherm of accu reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw Macbook vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat uw macbook scherm, snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.