iMac A1311 21.5 inch reparatie

iMac A1311 21.5 inch reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iMac reparatie laten uitvoeren. Onze ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iMac A1311 21.5 inch reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het glas van de Macbook kunnen we dit herstellen. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel (tenzij anders vermeld). Daarnaast geven we 12 maanden garantie op reparaties en producten. Maak nu een afspraak of breng een bezoek naar onze repair shop.

iMac A1311 21.5 inch reparatie tarieven:

 

Scherm reparatie voor de MacBook pro?. Bij glasschade en lcd problemen. Het originele display wordt geleverd door Apple en wordt snel en vakkundig gemonteerd. 12 maanden garantie
Bij schade aan de achterzijde is de MacBook kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. PhoneFix monteert vakkundig een origineel achterkant. Uw MacBook is weer grotendeels stof- en waterdicht.
Gaat je MacBook batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een originele Apple batterij. Na de reparatie zal de Samsung weer optimaal functioneren.
Toetsenbord doet het niet meer? of waterschade gehad ? Wij hulpen u graag bij PhoneFix ! Neem contact met ons mee of maak een afspraak.
Trackpad werkt niet als die hoort? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Is het oplaadpunt van de MacBook stuk? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Na het software u krijgt uw MacBook zo goed als nieuw en sneller dan ooit!!

 

 

iMac A1311 21.5 inch reparatie

Is uw iMac stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iMacs voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iMac scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. Wij bieden een garantietermijn van 12 maanden op de reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iMac direct repareren.

 

iMac A1311 21.5 inch reparatie

Heeft u glasschade aan het scherm van de iMac of problemen met het LCD scherm? Voor een iMac scherm of andere reparaties kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iMac vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat uw iMac scherm, snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice