iPhone 5S reparatie

Hieronder vindt je alle reparaties voor de iPhone 5S. Wanneer je je iPhone 5S laat repareren door PhoneFix.nl weet je zeker dat de reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 5S reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. Garantietermijn op de iPhone 5S reparatie is 12 maanden.

Een defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Een complete iPhone 5s display-unit bestaat uit: front-glas en LCD. Dit is een volledig originele Apple iPhone 5s display-unit. Garantietermijn op de reparatie en het onderdeel bedraagt 12 maanden. Klachten: – gebarsten glas – strepen op beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Dit complete hd scherm-unit is van hoge kwaliteit. Bij glasschade en LCD problemen kunnen we dit direct herstellen. Volledig compatible met de iPhone 5s. Inclusief 6 maanden garantie. Nu tijdelijk voor slechts €49,-
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 5s. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Als de oplaadconnector (lightning connector) van de iPhone 5S niet meer werkt, kiest u voor deze reparatie. Ook bij problemen met de hoofdtelefooningang moet dit onderdeel worden vervangen.
Hoort u niets tijdens een gesprek? U gesprekspartner is niet goed verstaanbaar? De iPhone 5S oorspeaker moet worden vervangen. Maak nu een afspraak.
Als de iPhone 5S in contact is gekomen met water of vocht dan kunnen wij in 60% van de situaties het toestel weer herstellen. Het is belangrijk om de iPhone met waterschade zo snel mogelijk te laten repareren. Laat uw smartphone chemisch reinigen door de waterschade reparatie service van PhoneFix.nl.
Soms is de behuizing van de iPhone 5S verbogen of beschadigd. De iPhone is dan minder beschermd. De achterkant van de iPhone moet in dit geval zo snel mogelijk worden vervangen. Ook bij krasjes en lichte beschadigingen biedt deze reparatie uitkomst.
Als de homeknop niet of slecht reageert moet de homebutton flex cable worden vervangen. Bel of mail direct voor meer informatie.

iPhone 5S reparatie

Is uw iPhone 5S stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 5S scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 5S lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone 5S reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 5S direct repareren.

iPhone 5S scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 5S of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 5S scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone 5S vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone 5S scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.

 


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice