iPad Air reparatie

Hieronder vindt u de iPad Air reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPad Air reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 12 maanden. Staat uw iPad Air reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is uw iPad Air glas gebroken? Het touchscreen functioneert niet naar behoren? Bij PhoneFix.nl kunt uw het glas van de iPad Air, snel en professioneel laten vervangen. Een iPad Air scherm reparatie wordt vakkundig uitgevoerd met gebruik van een originele Apple digitizer.
Werkt het display van uw iPad Air niet meer? Zitten er strepen of inktvlekken op het scherm van de iPad Air? Het LCD scherm is kapot. Wij vervangen het display van uw iPad Air snel en professioneel. Er wordt in korte tijd een nieuwe originele iPad retina scherm in gemonteerd.
Vochtschade is zeer vervelend, maar komt helaas vaak voor. De iPad Air moet direct worden behandeld door een specialist. De monteurs van PhoneFix hebben veel ervaring in reparatie van vochtschade, met een slagingspercentage van 60 tot 80%. Via ons kunt u de schade eventueel claimen bij uw verzekeraar.
Werkt de powerbutton van uw iPad Air niet meer? Heeft u problemen met de volumeknopjes. De Power/Volume flex cable moet worden vervangen.
Laadt uw iPad Air niet meer op? Wordt de iPad Air niet meer herkend door de computer? Het oplaadpunt moet worden vervangen. Deze reparatie wordt uitgevoerd met de nieuwste soldeertechnieken. Maak nu een afspraak.
Heeft u klachten aan uw iPad Air home button. De home button is essentieel bij besturing van de iPad Air. Kom langs voor een snelle, vakkundige reparatie.
Een software probleem kan zorgen voor verschillende defecten aan uw iPad Air. Weet u niet direct wat de storing is aan de iPad? Wij kunnen het apparaat onderzoeken op software problemen. In de meeste gevallen is dit goed en snel te herstellen. No cure no pay!

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice