iPhone 12 reparatie

iPhone 12 reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw Apple iPhone reparatie laten uitvoeren, zonder dataverlies! Onze ervaren monteurs helpen u direct met de juiste reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone 12 kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel (tenzij anders vermeld). Daarnaast geven we 12 maanden garantie op reparaties en producten.  Maak nu een afspraak of breng een bezoek naar onze repair shop.

iPhone 12 reparatie tarieven:

Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. inclusief 1 jaar garantie!
Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. inclusief 1 jaar garantie!
De iPhone 12 heeft een glazen achterkant. Bij schade aan het glas is de iPhone kwetsbaar voor vochtschade. Maak een afspraak of kom langs!
Het glas, de hoeken en zijkanten! Bij deze reparatie wordt de behuizing volledig vervangen voor een nieuw origineel exemplaar.
Het niet goed verstaan van uw gesprekspartner is vervelend. Gelukkig is dit snel en betaalbaar gerepareerd. Bij gehoorproblemen met uw iPhone 12 lossen we dit direct op. Maak nu een afspraak!
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact met ons op. Wij repareren praktisch elk defect!

 

iPhone 12 reparatie

Is uw iPhone 12 stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks Apple iPhones voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 12 scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw apparaat lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de  reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 12 direct repareren.

 

iPhone 12 scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 12 of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone scherm of accu reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw Apple smartphone vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat uw iPhone 12 display snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.

Reparaties: , , , , ,

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice