iPhone 6S reparatie

Hieronder vindt je alle reparaties voor de iPhone 6S. Wanneer je je iPhone 6S laat repareren door PhoneFix.nl weet je zeker dat de reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 6S reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. Garantietermijn op de iPhone 6S reparatie is 12 maanden.

Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Dit is een originele Apple iPhone 6S display-unit. Garantietermijn op het nieuwe scherm bedraagt 24 maanden. Klachten: – gebarsten glas – strepen op beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Dit complete scherm-unit is van hoge kwaliteit. Bij glasschade en LCD problemen kunnen we dit direct herstellen. Volledig compatible met de iPhone 6S. We bieden 12 maanden garantie op reparatie en onderdeel. Nu tijdelijk voor €59,-
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 6s. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Als de iPhone 6S in contact is gekomen met water of vocht dan kunnen wij in 60% van de situaties het toestel weer herstellen. Het is belangrijk om de iPhone met waterschade zo snel mogelijk te laten repareren. Laat uw smartphone chemisch reinigen door de waterschade reparatie service van PhoneFix.nl.
Als de oplaadconnector (dock connector) van de iPhone 6S niet meer werkt kiest u voor deze reparatie. Ook bij problemen met de hoofdtelefooningang moet dit onderdeel worden vervangen.
Bij een defect aan de hoofdtelefoonaansluiting van de iPhone 6S kiest u deze reparatie.
Bent u slecht verstaanbaar voor u gesprekspartner? De iPhone 6S microfoon moet worden vervangen.
Hoort u niets tijdens een gesprek? U gesprekspartner is niet goed verstaanbaar? De iPhone 6S oorspeaker moet worden vervangen.
Bij problemen met de iPhone 6S powerbutton kunnen we dit direct voor u herstellen.
Wanneer de iPhone 6S homebutton niet (goed) werkt.
Indien het WiFi signaal niet optimaal is, kunnen we dit direct herstellen.
Dit zorgt ervoor dat het scherm van iPhone 6S uitgaat tijdens bellen. Heeft u hier problemen mee dan kiest u deze reparatie.
Als de camera niet of slecht werkt kunnen we de iPhone 6S vervangen. U kunt direct weer perfecte foto's maken met de nieuwe Apple camera.
Bij problemen met de volumebuttons van de iPhone 6S.
Heeft je iPhone 6S een probleem, maar het is niet duidelijk wat het is? Bij een defect aan het moederbord ligt het probleem vaak bij een microchip of connector. Dit zijn zeer complexe reparaties. Onze monteurs beheersen de nieuwste soldeertechnieken, waardoor we alle moederbord reparaties kunnen uitvoeren.

iPhone 6S reparatie

Is uw iPhone 6S stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 6S scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 6S lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone 6S reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 6S direct repareren.

iPhone 6S scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 6S of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 6S scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone 6S vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op originele scherm reparaties bedraagt 24 maanden. Laat u iPhone 6S scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice