MacBook Air 1369 13 inch reparatie

MacBook Air A1369 reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw Macbook reparatie laten uitvoeren. Onze ervaren monteurs helpen u direct met de juiste MacBook Air A1369 reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het glas van de Macbook kunnen we dit herstellen in 60 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel (tenzij anders vermeld). Daarnaast geven we 12 maanden garantie op reparaties en producten.  Maak nu een afspraak of breng een bezoek naar onze repair shop.

MacBook Air A1369 13 inch reparatie tarieven:

 

Scherm reparatie voor de MacBook Air?. Bij glasschade en lcd problemen. Het originele display wordt geleverd door Apple en wordt snel en vakkundig gemonteerd. 12 maanden garantie.
Bij schade aan de achterzijde is de MacBook kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. PhoneFix monteert vakkundig een origineel achterkant. Uw MacBook is weer grotendeels stof- en waterdicht.
Gaat je MacBook batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een originele Apple batterij. Na de reparatie zal de Samsung weer optimaal functioneren.
Toetsenbord doet het niet meer? of waterschade gehad ? Wij hulpen u graag bij PhoneFix ! Neem contact met ons mee of maak een afspraak.
Trackpad werkt niet als die hoort? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Is het oplaadpunt van de MacBook stuk? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Neem met ons contact mee voor de prijs van moederboard probleem van uw MacBook.
Na het software u krijgt uw MacBook zo goed als nieuw en sneller dan ooit!!

 

 

MacBook Air A1369 13 inch reparatie

Is uw Macbook stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks Macbook’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een Macbook scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw apparaat lossen we binnen 120 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de  reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPad direct repareren.

 

MacBook Air A1369 13 inch glas vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de Macbook of problemen met het LCD scherm? Voor een Macbook scherm of accu reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw Macbook vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat uw macbook scherm, snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice