Samsung Galaxy S7 reparatie

Hieronder vindt u de Samsung Galaxy S7 reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle Samsung Galaxy S7 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen.De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 24 maanden. Staat uw Samsung Galaxy S7 reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op

Scherm reparatie voor de Samsung Galaxy S7. Bij glasschade en lcd problemen. Het originele display wordt geleverd door Samsung en wordt snel en vakkundig gemonteerd. 24 maanden garantie. Alle kleuren beschikbaar!
De Samsung Galaxy S7 heeft een glazen achterkant (backcover). Als dit gebroken of gebarsten is, is het apparaat kwetsbaar tegen vocht of vuil van buitenaf. Kom naar de PhoneFix vestiging in Rotterdam om dit direct te laten vervangen. Alle kleuren beschikbaar!
Gaat je Samsung Galaxy S7 batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een originele Samsung batterij. Na de reparatie zal de Samsung weer optimaal functioneren.
Is het oplaadpunt van de Galaxy S7 stuk? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Zitten er barstjes in het glasplaatje van de camera van uw Samsung Galaxy S7 of is het zelfs helemaal kapot? Dit kan zeer vervelend zijn omdat er krassen en strepen op uw foto’s kunnen staan. Dit is een redelijk eenvoudige ingreep, maak nu een afspraak!
Bij problemen met uw backcamera kunnen we een nieuwe originele camera plaatsen in de Galaxy S7. inclusief 24 maanden garantie.
Bij problemen met de selfie camera kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Heeft u een ander defect aan de Samsung Galaxy S7? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

 


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice