Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

vvxcvxcvxcvx

Phonefix.nl is het juiste adres voor al uw Samsung Galaxy reparaties. Bent u op zoek naar een snel en professioneel reparatie service. U bent bij ons van harte welkom in Rotterdam voor een vakkundige Samsung Galaxy reparatie tegen een zeer scherp tarief. Heeft u problemen met uw toestel, is uw Samsung Galaxy defect of gevallen en is hierdoor het glas gebroken of het scherm kapot gegaan? PhoneFix.nl biedt de oplossing met een professionele Samsung Galaxy reparatie en uitstekende service en garantie. De kapotte Samsung wordt gerepareerd in 30 minuten door een ervaren specialist, terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie of thee. PhoneFix.nl gebruikt enkel de hoogste kwaliteit, originele Samsung Galaxy reparatie onderdelen. Op onze vestiging in Rotterdam kunnen wij de reparatie op afspraak uitvoeren. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak langskomen.

Bij de Samsung Galaxy S6 Edge(G925F) wordt het scherm als geheel vervangen. Het originele display wordt geleverd door Samsung NL en wordt snel en vakkundig gemonteerd. Alle kleuren beschikbaar!
De Samsung Galaxy S6 Edge heeft een glazen achterkant (backcover). Is dit gebroken of gebarsten? Het apparaat is kwetsbaar tegen vocht of vuil van buitenaf. Kom naar de PhoneFix vestiging om dit direct te laten vervangen. Alle kleuren beschikbaar.
Is uw Samsung Galaxy S6 Edge in contact geweest met vloeistof? Dit is erg vervelend en komt helaas vaak voor. De Galaxy S6 Edge met water of vochtschade moet direct worden behandeld door een specialist. De monteurs van PhoneFix hebben veel ervaring in reparatie van vochtschade, met een slagingspercentage van 60 tot 80%. Via ons kunt u de schade eventueel claimen bij uw verzekeraar.
Zitten er barstjes in het glasplaatje voor uw camera of is hij zelfs helemaal kapot? Dit kan zeer vervelend zijn omdat er krassen en strepen op uw foto’s kunnen staan. Dit is een redelijk eenvoudige ingreep, maak nu een afspraak!
Gaat je Samsung Galaxy S6 Edge batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een originele Samsung batterij. Na de reparatie zal de Samsung weer optimaal functioneren.
Is het oplaadpunt van de Galaxy S6 Edge stuk? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Bij een defect aan de hoofdtelefoonaansluiting van de Galaxy S6 Edge kiest u deze reparatie.
Heeft u een defect aan de voor- of achter camera? We kunnen dit direct repareren. Neem nu contact op.
Heeft u een ander defect aan de Samsung Galaxy S6 Edge? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice