iPhone X reparatie

iPhone X reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iPhone X reparatie laten uitvoeren. Onze getrainde en ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iPhone X reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone X kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel en ons garantietermijn is toonaangevend. U krijgt 1 jaar garantie op de iPhone X reparatie. Laat de iPhone X vandaag nog repareren door onze experts. Maak nu een afspraak of kom langs in onze shop.

   

iPhone X reparatie tarieven:

Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een Premium LCD scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een Premium OLED scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een origineel scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone X. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Bij problemen met het opladen van je iPhone kies je deze reparatie. Ook als je slecht verstaanbaar bent, moet de oplaadpoort worden vervangen.
De iPhone is krom of verbogen. Heeft deuken en/of gebarsten glas. We gebruiken een originele behuizing compleet met glas en metalen frame.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Camera glas gebarsten? De camera is nu onderhevig aan vuil en vocht. Dit tast de camera aan als dit niet tijdig wordt gerepareerd. We vervangen de glasplaatsjes aan de buitenkant van je iPhone.
Bij problemen met de selfie camera kunnen we dit direct herstellen.
De camera werkt niet. Inzoomen of scherp stellen niet mogelijk. De camera trilt of toont vlekjes op foto's.
Een gesprek voeren gaat lastig. Je hoort de gesprekspartner niet. Je hoort een ruis of gekraak tijdens een gesprek.
Er komt geen of weinig geluid bij afspelen van muziek of andere media. Ook bij problemen tijdens gesprekken via de luidspreker.
Heeft u geen- of slecht wifi bereik. Dan is waarschijnlijk de wifi antenne defect. We kunnen dit direct herstellen.
Bij problemen met de aan/uit knop en volumeknoppen.
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact met ons op. Wij repareren praktisch elk defect!

 

iPhone X reparatie

Is uw iPhone X stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone X scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone X lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone X reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone X direct repareren.

iPhone X scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone X of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone X scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone X vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone X scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice