iPhone X reparatie

iPhone X reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iPhone X reparatie laten uitvoeren. Onze getrainde en ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iPhone X reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone X kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel en ons garantietermijn is toonaangevend. U krijgt 1 jaar garantie op de iPhone X reparatie. Laat de iPhone X vandaag nog repareren door onze experts. Maak nu een afspraak of kom langs in onze shop.

   

iPhone X reparatie tarieven:

Dit complete HD display-unit is een uitstekend alternatief voor een OLED scherm. Volledig compatible met de iPhone X. Inclusief 6 maanden garantie.
Een OLED scherm van de hoogste kwaliteit. De mooiste kleuren en volledige functionaliteit voor de beste prijs! Bij een kapot scherm kunt u direct terecht. Kom langs of maak een afspraak via de site. 1 jaar garantie!
Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. We plaatsen een nieuwe originele OLED display. Inclusief 1 jaar garantie!
Is de iPhone X back glass of behuizing beschadigd, heeft het deuken opgelopen of is deze verbogen? Laat de iPhone X achterkant vervangen door een nieuw exemplaar.Kom naar de PhoneFix vestiging in Rotterdam om dit direct te laten vervangen.
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone X. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Uw iPhone X laadt niet meer op? De iPhone X maakt geen verbinding meer met de computer? Dan is waarschijnlijk het oplaadpunt defect.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Is het glas gebroken voor de camera? Je kunt hierdoor geen goede foto's meer maken en de camera zelf is zeer kwetsbaar. Laat het direct repareren bij PhoneFix. Met of zonder afspraak!
Bij problemen met de selfie camera kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Bij problemen met uw backcamera kunnen we een nieuwe originele camera plaatsen in de iPhone X. inclusief 24 maanden garantie.
Hoort u tijdens telefoongesprekken uw gesprekspartner niet of nauwelijks? Dan is waarschijnlijk de iPhone X oorspeaker defect.
Werkt de luidspreker van de iPhone X niet goed meer? U hoor niets of enkel gekraak? Dan is waarschijnlijk de iPhone X luidspreker defect.
Heeft u geen- of slecht wifi bereik. Dan is waarschijnlijk de wifi antenne defect. We kunnen dit direct herstellen.
Bij problemen met de aan/uit knop en volumeknoppen.
Heeft u een ander defect aan de iPhone X. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Wij bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

 

iPhone X reparatie

Is uw iPhone X stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone X scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone X lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone X reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone X direct repareren.

iPhone X scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone X of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone X scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone X vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone X scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice