iPhone 6 Plus reparatie

Hieronder vindt u de iPhone 6 Plus reparatie tarieven. Van reparaties aan het scherm tot moederbord reparaties. PhoneFix biedt altijd een oplossing. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 6 Plus reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen (tenzij anders vermeld). De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 24 maanden. Staat uw iPhone 6 Plus reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.


iPhone 6 Plus reparatie tarieven:

Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Dit is een originele iPhone 6 Plus display-unit. Garantietermijn op het nieuwe scherm bedraagt 24 maanden. Klachten: – gebarsten glas – strepen op beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Dit complete HD scherm-unit is van hoge kwaliteit. Bij glasschade en LCD problemen kunnen we dit direct herstellen. Volledig compatible met de iPhone 6 Plus. Inclusief 6 maanden garantie.
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 6 Plus. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Uw iPhone 6 Plus laadt niet meer op? De iPhone 6 Plus maakt geen verbinding meer met de computer? Dan is waarschijnlijk het oplaadpunt defect.
Is het glas gebroken voor de camera? Je kunt hierdoor geen goede foto's meer maken en de camera zelf is zeer kwetsbaar. Laat het direct repareren bij PhoneFix. Met of zonder afspraak!
Heeft u geen- of slecht wifi bereik. Dan is waarschijnlijk de wifi antenne defect. We kunnen dit direct herstellen.
Hoort u tijdens telefoongesprekken uw gesprekspartner niet of nauwelijks? Dan is waarschijnlijk de iPhone 6 Plus oorluidspreker defect.
Bij problemen met de selfie camera en/of lichtsensor kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Werkt de camera aan de achterkant van de iPhone 6 Plus niet meer? Dan is waarschijnlijk de iPhone back camera defect.
Werkt de luidspreker van de iPhone 6 Plus niet goed meer? U hoor niets of enkel gekraak? Dan is waarschijnlijk de iPhone luidspreker defect.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Heeft u een ander defect aan de iPhone 6 Plus? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

 


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice