iPhone 7 reparatie

Hieronder vindt je alle reparaties voor de iPhone 7. Wanneer je je iPhone 7 laat repareren door PhoneFix.nl weet je zeker dat de reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 7 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. Garantietermijn op de iPhone 7 reparatie is 12 maanden.

 

Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Een complete Apple iPhone 7 display-unit bestaat uit: front-glas, LCD en frame. Alle kleuren beschikbaar. 2 jaar garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een display met AAA standaard. Dit zijn de beste kwaliteit copy displays met volledige functionaliteit. Alle kleuren beschikbaar. 6 maanden garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 7. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
De iPhone 7 laadt niet op. Problemen met de microfoon. Dit is één onderdeel.
U hoort uw gesprekspartner niet of nauwelijks
Bij problemen met uw aan en uitknop, volumeknopjes of de mute schakelaar. Ook als de flitser niet werkt moet dit onderdeel worden vervangen.
Bij vochtschade aan uw iPhone 7 . Het toestel wordt gereinigd en onderzocht naar defecten en functionaliteit.
De camera gaat niet meer aan en blijft op zwart. De foto's zijn bevlekt of scherpstellen is niet meer mogelijk. De dual camera van de iPhone 7 moet worden vervangen.
De selfie camera werkt niet. Het scherm van de iPhone 7 gaat niet op zwart tijdens een gesprek. De frontcamera flex kabel moet worden vervangen.

 

iPhone 7 reparatie

Is uw iPhone 7 stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 7 scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 7 lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone 7 reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 7 direct repareren.

iPhone 7 scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 7 of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 7 scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone 7 vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone 7 scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice