iPhone 7 reparatie

Hieronder vindt je alle reparaties voor de iPhone 7. Wanneer je je iPhone 7 laat repareren door PhoneFix.nl weet je zeker dat de reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 7 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Garantietermijn op de iPhone 7 reparatie is 12 maanden.

iPhone 7 reparatie tarieven:

Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een origineel scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een Premium LCD scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 7. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Bij problemen met het opladen van je iPhone kies je deze reparatie. Ook als je slecht verstaanbaar bent, moet de oplaadpoort worden vervangen.
Een gesprek voeren gaat lastig. Je hoort de gesprekspartner niet. Je hoort een ruis of gekraak tijdens een gesprek.
Camera glas gebarsten? De camera is nu onderhevig aan vuil en vocht. Dit tast de camera aan als dit niet tijdig wordt gerepareerd. We vervangen de glasplaatsjes aan de buitenkant van je iPhone.
Bij problemen met uw aan en uitknop, volumeknopjes of de mute schakelaar. Ook als de flitser niet werkt moet dit onderdeel worden vervangen.
De camera werkt niet. Inzoomen of scherp stellen niet mogelijk. De camera trilt of toont vlekjes op foto's.
De selfie camera werkt niet. Het scherm van de iPhone 7 gaat niet op zwart tijdens een gesprek. De frontcamera flex kabel moet worden vervangen.
Verbinden met een WiFi netwerk is niet mogelijk. Of na verbinding is de signaalsterkte zwak.
Bij vochtschade aan uw iPhone 7 . Het toestel wordt gereinigd en onderzocht naar defecten en functionaliteit.
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact met ons op. Wij repareren praktisch elk defect!

 

iPhone 7 reparatie

Is uw iPhone 7 stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 7 scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 7 lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone 7 reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 7 direct repareren.

iPhone 7 scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 7 of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 7 scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone 7 vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone 7 scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice