iPhone XS Max reparatie

iPhone XS Max reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iPhone XS Max reparatie laten uitvoeren. Onze getrainde en ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iPhone XS Max reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone XS Max kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel en ons garantietermijn is toonaangevend. U krijgt 1 jaar garantie op de iPhone XS Max reparatie. Laat de iPhone XS Max vandaag nog repareren door onze experts. Maak nu een afspraak of kom langs in onze shop.

iPhone XS Max reparatie tarieven:

Dit complete Retina HD display-unit is een uitstekend alternatief voor een origineel scherm. Volledig compatible met de iPhone XS Max. Inclusief 6 maanden garantie.
Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. We plaatsen een nieuwe, originele OLED scherm met 1 jaar garantie!
De iPhone Xs Max heeft een glazen achterkant. Bij schade aan het glas is de iPhone zeer kwetsbaar voor vochtschade. Maak een afspraak of kom langs!
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact met ons op, wij repareren praktisch elk mankement!

 

iPhone XS Max reparatie

Is uw iPhone XS Max stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone XS Max scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone XS Max lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone XS Max reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone XS Max direct repareren.

iPhone XS Max scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone XS Max of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone XS Max scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone XS Max vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone XS Max scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.

Reparaties: , , , , , ,

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice