Samsung Galaxy J5 2017 reparatie

Hieronder vindt u de Samsung Galaxy J5 2017 reparatie tarieven. Van reparaties aan het scherm tot moederbord reparaties. PhoneFix biedt altijd een oplossing. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle Samsung Galaxy J5 2017 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 24 maanden. Staat uw Samsung Galaxy J5 2017 reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.


Samsung Galaxy J5 2017 reparatie tarieven:

Scherm reparatie voor de Samsung Galaxy J5 2017 (SM-J530F). Bij glasschade en lcd problemen. Het originele display wordt geleverd door Samsung en wordt snel en vakkundig gemonteerd. Inclusief 24 maanden garantie.
Heeft u een ander defect aan de Samsung Galaxy J5 2017? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

 


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice