iPhone 7 Plus reparatie

Hieronder vindt je alle reparaties voor de iPhone 7 Plus. Wanneer je je iPhone 7 Plus laat repareren door PhoneFix.nl weet je zeker dat de reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 7 Plus reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Garantietermijn op de iPhone 7 Plus reparatie is 12 maanden.

iPhone 7 Plus reparatie tarieven:

Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Een complete Apple iPhone 7 Plus display-unit bestaat uit: front-glas, LCD en frame. Alle kleuren beschikbaar. 1 jaar garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een display met AAA standaard. Dit zijn de beste kwaliteit copy displays met volledige functionaliteit. Alle kleuren beschikbaar. 6 maanden garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 7 Plus. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
De iPhone 7 Plus laadt niet op. Problemen met de microfoon. Dit is één onderdeel.
U hoort uw gesprekspartner niet of nauwelijks
Bij problemen met uw aan en uitknop, volumeknopjes of de mute schakelaar. Ook als de flitser niet werkt moet dit onderdeel worden vervangen.
Bij vochtschade aan uw iPhone 7 Plus. Het toestel wordt gereinigd en onderzocht naar defecten en functionaliteit.
De camera gaat niet meer aan en blijft op zwart. De foto's zijn bevlekt of scherpstellen is niet meer mogelijk. De dual camera van de iPhone 7 Plus moet worden vervangen.
De selfie camera werkt niet. Het scherm van de iPhone 7 Plus gaat niet op zwart tijdens een gesprek. De frontcamera flex kabel moet worden vervangen.
Bij schade aan de behuizing aan uw iPhone 7 Plus. De metalen behuizing wordt vervangen en het moederbord wordt professioneel overgeplaatst.
Bij glasschade aan de achtercamera plaatsten we een nieuw glasplaatje. Laat dit zsm repareren. Zonder glasbescherming zal uw camera kwetsbaar zijn voor invloeden van buitenaf.
Dit is een luidspreker voor het afspelen van onder andere ringtones en andere media.

iPhone 7 Plus reparatie

Is uw iPhone 7 Plus stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 7 Plus scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 7 Plus lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone 7 Plus reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 7 Plus direct repareren.

iPhone 7 Plus scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 7 Plus of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 7 Plus scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone 7 Plus vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone 7 Plus scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice