iPhone 11 reparatie

iPhone 11 reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iPhone 11 reparatie laten uitvoeren. Onze ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iPhone 11 reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone 11 kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel (tenzij anders vermeld). Daarnaast geven we 12 maanden garantie op reparaties en producten.  Maak nu een afspraak of breng een bezoek naar onze repair shop.

 

iPhone 11 reparatie tarieven:

Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. We plaatsen een originele Liquid Retina-display, inclusief 1 jaar garantie!
Dit complete Retina HD display-unit is een uitstekend alternatief voor een origineel scherm. Volledig compatible met de iPhone 11.
De iPhone 11 heeft een glazen achterkant. Bij schade aan het glas is de iPhone zeer kwetsbaar voor vochtschade. Maak een afspraak of kom langs!
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact op met ons, wij repareren praktisch elk defect!

 

iPhone 11 reparatie

Is uw iPhone 11 stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 11 scherm reparatie bent u verzekerd van professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 11 lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 11 direct repareren.

iPhone 11 scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 11 of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 11 scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone 11 scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice