iPhone XR reparatie

iPhone XR reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iPhone XR reparatie laten uitvoeren. Onze getrainde en ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iPhone XR reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone XR kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel en ons garantietermijn is toonaangevend. U krijgt 1 jaar garantie op de iPhone XR reparatie. Laat de iPhone XR vandaag nog repareren door onze experts. Maak nu een afspraak of kom langs in onze shop.

iPhone XR reparatie tarieven:

Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. We plaatsen een originele Liquid Retina-display, inclusief 1 jaar garantie!
Dit complete HD display-unit is een uitstekend alternatief voor een origineel scherm. Volledig compatible met de iPhone XR. Inclusief 6 maanden garantie.
De iPhone XR heeft een glazen achterkant. Bij schade aan het glas is de iPhone zeer kwetsbaar voor vochtschade. Maak een afspraak of kom langs!
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact op met ons, wij repareren praktisch elk mankement!

 

iPhone XR reparatie

Is uw iPhone XR stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone XR scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone XR lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone XR reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone XR direct repareren.

iPhone XR scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone XR of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone XR scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone XR vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone XR scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.

Reparaties: , , , , , ,

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice