Iphone repareren

Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Een complete Apple iPhone 7 display-unit bestaat uit: front-glas, LCD en frame. Alle kleuren beschikbaar. 2 jaar garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een display met AAA standaard. Dit zijn de beste kwaliteit copy displays met volledige functionaliteit. Alle kleuren beschikbaar. 6 maanden garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 7. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
De iPhone 7 laadt niet op. Problemen met de microfoon. Dit is één onderdeel.
U hoort uw gesprekspartner niet of nauwelijks
Bij problemen met uw aan en uitknop, volumeknopjes of de mute schakelaar. Ook als de flitser niet werkt moet dit onderdeel worden vervangen.
Bij vochtschade aan uw iPhone 7 . Het toestel wordt gereinigd en onderzocht naar defecten en functionaliteit.
De camera gaat niet meer aan en blijft op zwart. De foto's zijn bevlekt of scherpstellen is niet meer mogelijk. De dual camera van de iPhone 7 moet worden vervangen.
De selfie camera werkt niet. Het scherm van de iPhone 7 gaat niet op zwart tijdens een gesprek. De frontcamera flex kabel moet worden vervangen.