Iphone repareren

Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een origineel scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een Premium LCD scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 7. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Bij problemen met het opladen van je iPhone kies je deze reparatie. Ook als je slecht verstaanbaar bent, moet de oplaadpoort worden vervangen.
Een gesprek voeren gaat lastig. Je hoort de gesprekspartner niet. Je hoort een ruis of gekraak tijdens een gesprek.
Camera glas gebarsten? De camera is nu onderhevig aan vuil en vocht. Dit tast de camera aan als dit niet tijdig wordt gerepareerd. We vervangen de glasplaatsjes aan de buitenkant van je iPhone.
Bij problemen met uw aan en uitknop, volumeknopjes of de mute schakelaar. Ook als de flitser niet werkt moet dit onderdeel worden vervangen.
De camera werkt niet. Inzoomen of scherp stellen niet mogelijk. De camera trilt of toont vlekjes op foto's.
De selfie camera werkt niet. Het scherm van de iPhone 7 gaat niet op zwart tijdens een gesprek. De frontcamera flex kabel moet worden vervangen.
Verbinden met een WiFi netwerk is niet mogelijk. Of na verbinding is de signaalsterkte zwak.
Bij vochtschade aan uw iPhone 7 . Het toestel wordt gereinigd en onderzocht naar defecten en functionaliteit.
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact met ons op. Wij repareren praktisch elk defect!