Samsung Galaxy S6 reparatie

Hieronder vindt u de Samsung Galaxy S6 reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle Samsung Galaxy S6 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 12 maanden. Staat uw Samsung Galaxy S8 Plus reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Bij de Samsung Galaxy S6 (G920F) wordt het scherm als geheel vervangen. Het originele display wordt geleverd door Samsung NL en wordt snel en vakkundig gemonteerd. Alle kleuren beschikbaar!
De Samsung Galaxy S6 heeft een glazen achterkant (backcover). Is dit gebroken of gebarsten? Het apparaat is kwetsbaar tegen vocht of vuil van buitenaf. Kom naar de PhoneFix vestiging om dit direct te laten vervangen. Alle kleuren beschikbaar!
Is uw Samsung Galaxy S6 in contact geweest met vloeistof? Dit is erg vervelend en komt helaas vaak voor. De Galaxy S6 met water of vochtschade moet direct worden behandeld door een specialist. De monteurs van PhoneFix hebben veel ervaring in reparatie van vochtschade, met een slagingspercentage van 60 tot 80%. Via ons kunt u de schade eventueel claimen bij uw verzekeraar.
Zitten er barstjes in het glasplaatje voor uw camera of is hij zelfs helemaal kapot? Dit kan zeer vervelend zijn omdat er krassen en strepen op uw foto’s kunnen staan. Dit is een redelijk eenvoudige ingreep, maak nu een afspraak!
Gaat je Samsung Galaxy S6 batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een originele Samsung batterij. Na de reparatie zal de Samsung weer optimaal functioneren.
Is het oplaadpunt van de Galaxy S6 stuk? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Bij een defect aan de hoofdtelefoonaansluiting van de Galaxy S6 kiest u deze reparatie.
Heeft u een defect aan de voor- of achter camera? We kunnen dit direct repareren. Neem nu contact op.
Heeft u een ander defect aan de Samsung Galaxy S6? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice