iPhone 8 reparatie

Hieronder staan de reparaties voor de iPhone 8. Wanneer u de iPhone 8 laat repareren door PhoneFix.nl weet u zeker dat de reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen u direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 8 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantieperiode op de iPhone 8 reparatie is 12 maanden. Staat u defect er niet tussen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

iPhone 8 reparatie tarieven:

Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Een complete Apple iPhone 8 display-unit bestaat uit: front-glas, LCD en frame. Alle kleuren beschikbaar. 1 jaar garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Dit complete HD scherm-unit is van hoge kwaliteit. Bij glasschade en LCD problemen kunnen we dit direct herstellen. Volledig compatible met de iPhone 8. Inclusief 6 maanden garantie.
Is uw iPhone 8 achter- of zijkant beschadigd? Is de behuizing krom of verbogen? Laat de iPhone 8 achterkant dan vervangen door een nieuw exemplaar.
Laadt de iPhone 8 langzaam op? Valt de iPhone spontaan uit of is deze binnen enkele uren leeg? De iPhone 8 batterij is waarschijnlijk defect.
Uw iPhone 8 laadt niet meer op? De iPhone 8 maakt geen verbinding meer met de computer? Dan is waarschijnlijk het oplaadpunt defect.
Is het glas voor de camera gebroken? Je kunt hierdoor geen goede foto's meer maken en de camera zelf is zeer kwetsbaar. Laat het direct repareren bij PhoneFix. Met of zonder afspraak!
Bij problemen met de selfie camera en/of lichtsensor kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Werkt de camera aan de achterkant van de iPhone 8 niet meer? Dan is waarschijnlijk de iPhone 8 back camera defect.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Hoort u tijdens telefoongesprekken uw gesprekspartner niet of nauwelijks? Dan is waarschijnlijk de iPhone 8 oorluidspreker defect.
Heeft u een ander defect aan de iPhone 8? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

iPhone 8 reparatie

Is uw iPhone 8 stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 8 scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 8 lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone 8 reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 8 direct repareren.

iPhone 8 scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 8 of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 8 scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone 8 vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone 8 scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

Maak een afspraak

Opsturen

Opsturen