iPad Mini reparatie

Hieronder vindt u de iPad Mini reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPad Mini reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 12 maanden. Staat uw iPad Mini reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is uw iPad Mini glas gebroken? Het touchscreen functioneert niet naar behoren? Een iPad Mini scherm reparatie wordt vakkundig uitgevoerd met gebruik van een originele Apple digitizer (frontglas).
Werkt het display van uw iPad Mini niet meer? Zitten er strepen of inktvlekken op het scherm van de iPad Mini? Het LCD scherm is kapot. Wij vervangen het display van uw iPad snel en professioneel. Klaar terwijl u wacht!
Vochtschade is zeer vervelend, maar komt helaas vaak voor. De iPad Mini moet direct worden behandeld door een specialist. De monteurs van PhoneFix hebben veel ervaring in reparatie van vochtschade, met een slagingspercentage van 60 tot 80%. Via ons kunt u de schade eventueel claimen bij uw verzekeraar.
Een defecte batterij kan zorgen voor uiteenlopende problemen. De iPad Mini kan zeer snel leeg lopen, niet opladen of spontaan uitvallen/resetten. Wij kunnen de slechte accu direct voor uw vervangen.
Werkt de powerbutton van uw iPad Mini niet meer? Heeft u problemen met de volumeknopjes. De Power/Volume flex cable moet worden vervangen. Laat het direct, snel en professioneel vervangen door PhoneFix.nl.
Laadt uw iPad Mini niet meer op? Wordt de iPad Mini niet meer herkend door de computer? Het oplaadpunt moet worden vervangen. Deze reparatie wordt uitgevoerd met de nieuwste soldeertechnieken. Maak nu een afspraak.
Heeft u klachten aan uw iPad Mini home button. De home button is essentieel bij besturing van de iPad Mini. Deze wordt snel en vakkundig vervangen.
Een software probleem kan zorgen voor verschillende defecten aan uw iPad Mini. Weet u niet direct wat de storing is aan de iPad? Wij kunnen het apparaat onderzoeken op software problemen. In de meeste gevallen is dit goed en snel te herstellen. No cure no pay!

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice