iPhone XS reparatie

iPhone XS reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw iPhone XS reparatie laten uitvoeren. Onze getrainde en ervaren monteurs helpen u direct met de juiste iPhone XS reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone XS kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel en ons garantietermijn is toonaangevend. U krijgt 1 jaar garantie op de iPhone XS reparatie. Laat de iPhone XS vandaag nog repareren door onze experts. Maak nu een afspraak of kom langs in onze shop.

iPhone XS reparatie tarieven:

Glas gebarsten, touch screen werkt niet of het scherm geeft geen goed beeld? Een Premium LCD scherm wordt gemonteerd in een half uur. Zonder dataverlies! REPAREER NU!
Een OLED scherm van de hoogste kwaliteit. De mooiste kleuren en volledige functionaliteit voor de beste prijs! Bij een kapot scherm kunt u direct terecht. Kom langs of maak een afspraak via de site. 1 jaar garantie! REPAREER NU!
Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. We plaatsen een nieuwe originele OLED display met True-tone techniek. Inclusief 1 jaar garantie! REPAREER NU!
Een gesprek voeren gaat lastig. Je hoort de gesprekspartner niet. Je hoort een ruis of gekraak tijdens een gesprek.
Bij problemen met het opladen van je iPhone XS kies je deze reparatie. Ook als je slecht verstaanbaar bent, moet de oplaadpoort worden vervangen.
Camera glas gebarsten? De camera is nu onderhevig aan vuil en vocht. Dit tast de camera aan als dit niet tijdig wordt gerepareerd. We vervangen de glasplaatsjes aan de buitenkant van je iPhone XS.
Gaat de accu heel snel leeg of valt je iPhone zelfs uit terwijl je batterijpercentage nog ongeveer 20% aangeeft? Een nieuwe accu lost dit probleem op. We gebruiken compatible batterijen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
De camera werkt niet. Inzoomen of scherp stellen niet mogelijk. De camera trilt of toont vlekjes op foto's.
Bij problemen met je selfie camera. Geeft geen of raar beeld. Soms is de mogelijke oorzaak stof achter je lens. We doen dan een reiniging achter het display.
De iPhone is krom of verbogen. Heeft deuken en/of gebarsten glas. We gebruiken een originele behuizing compleet met glas en metalen frame.
iPhone glas achterkant gebarsten? De glazen achterkant van de iPhone kunnen we vernieuwen. Zonder een complete behuizing te gebruiken. Dit is voordeliger, maar alleen mogelijk als de iPhone niet is verbogen.
Werkt de luidspreker van de iPhone XS niet goed meer? U hoor niets of enkel gekraak? De luidspreker moet worden vervangen.
De knop reageert niet meer op aanraking. Zit vast of juist te los. Knop werkt enkel bij hard indrukken.
Staat uw reparatie er niet bij? Neem snel contact op met ons, wij repareren praktisch elk defect!

 

iPhone XS reparatie

Is uw iPhone XS stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone XS scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone XS lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone XS reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone XS direct repareren.

iPhone XS scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone XS of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone XS scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone XS vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone XS scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.

Reparaties: , , , , , , , , ,

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice