Samsung Galaxy S5 reparatie

Hieronder vindt u de Samsung Galaxy S5 reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle Samsung Galaxy S5 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 12 maanden. Staat uw Samsung Galaxy S5 reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Samsung Galaxy S5 Amoled scherm vervangen. Het display wordt snel en vakkundig gerepareerd. Alle kleuren beschikbaar!
Is enkel het glas gebroken, maar u heeft verder wel goed beeld op de samsung S5? Wij kunnen het glas van de Samsung Galaxy S5 voor u vervangen. Met gebruik van professionele apparatuur en speciaal lijm wordt er een nieuwe glasplaat gemonteerd.
Laadt uw apparaat niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met de computer? Het oplaadpunt van de Samsung Galaxy S5 moet worden vervangen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een originele Samsung oplaadconnector.
Zitten er barstjes in het glasplaatje van de camera van uw Samsung Galaxy S5 of is het zelfs helemaal kapot? Dit kan zeer vervelend zijn omdat er krassen en strepen op uw foto’s kunnen staan. Dit is een redelijk eenvoudige ingreep, maak nu een afspraak!
Heeft u een ander defect aan de Samsung Galaxy S5? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice