Huawei P20 reparatie

Huawei P20 reparatie nodig? Bij PhoneFix in Rotterdam kunt u snel en professioneel uw Huawei P20 reparatie laten uitvoeren. Onze getrainde en ervaren monteurs helpen u direct met de juiste Huawei P20 reparatie. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm van de Huawei P20 kunnen we dit herstellen in 30 minuten. De reparatie onderdelen zijn uitsluitend origineel en ons garantietermijn is toonaangevend. U krijgt 1 jaar garantie op de Huawei P20 reparatie. Laat de Huawei P20 vandaag nog repareren door onze experts. Maak nu een afspraak of kom langs in onze shop.

Huawei P20 reparatie tarieven:

 

Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Een complete Huawei display-unit bestaat uit: front-glas, LCD en frame. 1 jaar garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Accordion Sample Description
Gaat uw toestel sneller leeg dan normaal of laadt hij helemaal niet meer op? Kom langs om uw batterij te vervangen zodat het probleem wordt verholpen!
Heeft u een ander defect aan de Huawei P20. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Wij bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

 

Huawei P20 reparatie

Is uw Huawei P20 stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks Huawei’s voor klanten uit de hele regio Rotterdam. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een Huawei P20 scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw Huawei P20 lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de Huawei P20 reparatie. Neem contact met ons op en laat uw Huawei P20 direct repareren.

Huawei P20 scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de Huawei P20 of problemen met het LCD scherm? Voor een Huawei P20 scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw Huawei P20 vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u Huawei P20 scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.

Reparaties: , , ,

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice