iPhone 8 Plus reparatie

Hieronder staan de reparaties voor de iPhone 8 Plus. Wanneer u de iPhone 8 Plus laat repareren door PhoneFix.nl weet u zeker dat de reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen u direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPhone 8 Plus reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantieperiode op de iPhone 8 Plus reparatie is 12 maanden. Staat u defect er niet tussen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. We plaatsen een originele Retina HD LCD scherm met True-tone techniek. inclusief 1 jaar garantie!
Het defecte scherm wordt professioneel vervangen door een display met AAA standaard. Dit zijn de beste kwaliteit copy displays met volledige functionaliteit. Alle kleuren beschikbaar. 6 maanden garantie! Klachten: – gebarsten glas – strepen op het beeldscherm – touchfunctie werkt niet naar behoren – geen beeld (wel geluid)
Is uw iPhone 8 Plus achter- of zijkant beschadigd? Is de behuizing krom of verbogen? Laat de iPhone 8 Plus achterkant dan vervangen door een nieuw exemplaar.
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 8 Plus. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Uw iPhone 8 Plus laadt niet meer op? De iPhone 8 Plus maakt geen verbinding meer met de computer? Dan is waarschijnlijk het oplaadpunt defect.
Is het glas voor de camera gebroken? Je kunt hierdoor geen goede foto's meer maken en de camera zelf is zeer kwetsbaar. Laat het direct repareren bij PhoneFix. Met of zonder afspraak!
Hoort u tijdens telefoongesprekken uw gesprekspartner niet of nauwelijks? Dan is waarschijnlijk de iPhone 8 Plus oorluidspreker defect.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Bij problemen met de selfie camera en/of lichtsensor kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Werkt de camera aan de achterkant van de iPhone 8 Plus niet meer? Dan is waarschijnlijk de iPhone 8 Plus back camera defect.
Heeft u een ander defect aan de iPhone 8 Plus. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Wij bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.

iPhone 8 Plus reparatie

Is uw iPhone 8 Plus stuk gegaan door een ongelukje? PhoneFix.nl repareert dagelijks iPhone’s voor klanten uit de hele regio. Van scherm reparaties, waterschadeherstel of moederbord reparaties. PhoneFix repareert vakkundig en met gebruik van de beste reparatie onderdelen. Bij een iPhone 8 Plus scherm reparatie bent u verzekerd van de professionele service voor een scherpe prijs. De meeste defecten aan uw iPhone 8 Plus lossen we binnen 30 minuten op en bieden een garantietermijn van 12 maanden op de iPhone 8 Plus reparatie. Neem contact met ons op en laat uw iPhone 8 Plus direct repareren.

iPhone 8 Plus scherm vervangen

Heeft u glasschade aan het scherm van de iPhone 8 Plus of problemen met het LCD scherm? Voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie kunt u direct langskomen. Ons vakkundig personeel gebruikt de beste kwaliteit reparatie onderdelen. Kwalitatieve producten gecombineerd met jarenlange ervaring is de kracht van PhoneFix.nl. Zo weet u zeker dat uw iPhone 8 Plus vakkundig en snel wordt gerepareerd. De garantietermijn op reparaties bedraagt 12 maanden. Laat u iPhone 8 Plus scherm snel en professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Neem eenvoudig contact met ons op of kom langs in onze shop.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice