iPad 3 reparatie Rotterdam

Voor een iPad 3 reparatie gaat u naar PhoneFix.nl in Rotterdam. Betrouwbare service voor de voordeligste prijs. Wij hebben ruime ervaring in het repareren van iPad’s en voeren de reparatie vakkundig en snel uit. Onze specialist repareert in 60 minuten en met gebruik van originele onderdelen. Zo hoeft u de iPad 3 niet lang te missen en heeft u weer de beschikking tot een stralend apparaat. Kies hieronder het model en bekijk de prijzen.

Is uw touchscreen (frontglas) gebroken? Een barst in het scherm van uw iPad? De touch-functie werkt niet of gedeeltelijk? Het defecte iPad 3 scherm wordt snel en professioneel vervangen door een nieuw origineel iPad 3 scherm. Alle kleuren beschikbaar!
Heeft u grijze strepen in beeld, een compleet wit of zwart scherm, gekleurde strepen of inktvlekken in het beeld? Dan moet het LCD scherm vervangen worden. Let op! In verband met de technische opbouw van de iPad, moet ook het touchscreen (glasplaat) worden vervangen.
Kunt u geen verbinding meer maken met internet? Waarschijnlijk is de wifi-antenne van uw iPad 3 defect. Wij kunnen dit direct voor u repareren. In verband met de technische opbouw van de iPad moet ook de glasplaat worden vervangen.
Werkt de powerbutton van uw iPad 3 niet meer? Heeft u problemen met volumeknopjes. De Power/Volume flex cable moet worden vervangen. Laat het direct, snel en professioneel vervangen door PhoneFix.nl.