iPad 2 reparatie

Hieronder vindt u de iPad 2 reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen. Of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle iPad 2 reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 12 maanden. Staat uw iPad 2 reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is uw touchscreen (frontglas) gebroken? Een barst in het scherm van uw iPad 2? De touch-functie werkt niet of gedeeltelijk? Het defecte iPad 2 scherm wordt snel en professioneel vervangen door een nieuw origineel iPad 2 scherm. Alle kleuren beschikbaar!
Heeft u grijze strepen in beeld, een zwart of wit scherm, gekleurde strepen of inktvlekken in uw beeldscherm? Het LCD scherm moet vervangen worden.
Kunt u geen verbinding meer maken met internet? Waarschijnlijk is de wifi-antenne van uw iPad 2 defect. Wij kunnen dit direct voor u repareren. In verband met de technische opbouw van de iPad moet ook de glasplaat worden vervangen.
Werkt de powerbutton van uw iPad 2 niet meer? Heeft u problemen met volumeknopjes. De Power/Volume flex cable moet worden vervangen. Laat het direct, snel en professioneel vervangen door PhoneFix.nl.

Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice