iPhone 8 reparatie Rotterdam

Bent u in het bezit van een Apple iPhone 8 en moet deze worden gerepareerd? Zoek niet verder en maak eenvoudig een reparatie afspraak. De iPhone 8 reparatie wordt snel uitgevoerd door een vakkundige monteur. PhoneFix.nl hanteert eerlijke tarieven. U betaalt dus nooit teveel voor uw iPhone reparatie. De meeste defecten aan de iPhone 8 worden verholpen in een half uur. U kunt bij ons terecht voor reparaties aan het scherm, maar ook soldeerwerk en waterschadeherstel. Altijd originele onderdelen met een garantietermijn van twaalf maanden. We zijn u graag van dienst met de reparatie naar wens.

Is het glas van uw toestel gebarsten of ziet u vlekken op het beeldscherm? Kom snel langs zodat wij uw display direct kunnen vervangen. We plaatsen een originele Retina HD LCD scherm met True-tone techniek. inclusief 1 jaar garantie!
Dit complete HD scherm-unit is van hoge kwaliteit. Bij glasschade en LCD problemen kunnen we dit direct herstellen. Volledig compatible met de iPhone 8. Inclusief 6 maanden garantie.
Is uw iPhone 8 achter- of zijkant beschadigd? Is de behuizing krom of verbogen? Laat de iPhone 8 achterkant dan vervangen door een nieuw exemplaar.
De problemen met de accu worden direct verholpen. Kies voor de beste kwaliteit originele OEM batterijen voor de Apple iPhone 8. De reparatie is direct klaar terwijl u wacht. Met of zonder afspraak! Inclusief 1 jaar garantie.
Uw iPhone 8 laadt niet meer op? De iPhone 8 maakt geen verbinding meer met de computer? Dan is waarschijnlijk het oplaadpunt defect.
Is het glas voor de camera gebroken? Je kunt hierdoor geen goede foto's meer maken en de camera zelf is zeer kwetsbaar. Laat het direct repareren bij PhoneFix. Met of zonder afspraak!
Bij problemen met de selfie camera en/of lichtsensor kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Werkt de camera aan de achterkant van de iPhone 8 niet meer? Dan is waarschijnlijk de iPhone 8 back camera defect.
Bent u niet of slecht verstaanbaar tijdens een gesprek. Dan is waarschijnlijk de microfoon aan de onderzijde defect.
Hoort u tijdens telefoongesprekken uw gesprekspartner niet of nauwelijks? Dan is waarschijnlijk de iPhone 8 oorluidspreker defect.
Heeft u een ander defect aan de iPhone 8? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.