Samsung Galaxy S8 Plus reparatie

Hieronder vindt u de Samsung Galaxy S8 Plus reparatie tarieven. Maak nu eenvoudig een afspraak in een paar stappen of kom zonder afspraak langs in onze shop. We kunnen je direct helpen en vaak is de reparatie klaar in 30 minuten. Bij alle Samsung Galaxy S8 Plus reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. De prijzen zijn inclusief BTW, onderdeel en montage. Er komen dus geen kosten bij. De garantietermijn op de reparatie is 12 maanden. Staat uw Samsung Galaxy S8 Plus reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Scherm reparatie voor de Samsung Galaxy S8 Plus (G955F). Bij glasschade en lcd problemen. Het originele display wordt geleverd door Samsung en wordt snel en vakkundig gemonteerd. 12 maanden garantie. Alle kleuren beschikbaar!
Bij glasschade aan de achterzijde is de Samsung smartphone kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. PhoneFix monteert vakkundig een origineel achterkant. Uw Samsung is weer grotendeels stof- en waterdicht.
Gaat je Samsung Galaxy S8 Plus batterij snel leeg, klopt de aangegeven percentage niet meer? De accu moet worden vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van een originele Samsung batterij. Na de reparatie zal de Samsung weer optimaal functioneren.
Is het oplaadpunt van de Galaxy S8 Plus stuk? Neem direct contact met ons op of kom langs.
Is het glas gebroken voor de camera? Je kunt hierdoor geen goede foto's meer maken en de camera zelf is zeer kwetsbaar. Laat het direct repareren bij PhoneFix. Met of zonder afspraak!
Bij een defect aan de hoofdtelefoonaansluiting van de Galaxy S8 Plus kiest u deze reparatie.
Bij problemen met de selfie camera kunnen we dit direct herstellen. Inclusief 24 maanden garantie.
Bij problemen met uw backcamera kunnen we een nieuwe originele camera plaatsen in de Galaxy S8 Plus. inclusief 24 maanden garantie.
Heeft u een ander defect aan de Samsung Galaxy S8 Plus? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. PhoneFix is gespecialiseerd in alle soorten reparaties. We bekijken de beschikbaarheid en meest actuele prijzen om u direct te kunnen helpen.


Klaar terwijl u wacht

alarm

Maak een afspraak

Opsturen

local_shipping

Opsturen

Ophalen

mail_outline

Ophaalservice